Arif Atılgan: “Corner Otel davasında kaçırdığımız bir fırsat olmadı”
Mimdap Forumları
07 Eylül 2010, 05:11:25 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Arif Atılgan: “Corner Otel davasında kaçırdığımız bir fırsat olmadı”  (Okunma Sayısı 4989 defa)
hilmi kesim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2009, 12:38:55 ÖÖ »

herşeyi duyduk ve anladık tamam fakat otel orada bitiyor bir taraftan.ben mi yanlış görüyorum?
lütfen yani(!)
lale sim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2009, 12:36:05 ÖS »

Sayın Atılgan daha öncede size buradan yazmıştım. Bakın Corner otelin dışı camla kaplandı bile. Siz mahkeme kararıyla yıkabiliriz diyorsunuz. Bakın DSP den aday oldunuz ve odadan istifa ettiniz dışına çıktınız. Yönetim anlamında demek istiorum. Odadan kafayı dışarı çıkarınca gerçekleri daha rahat gördünüz sanırım. O günkü oda başkanı sıfatıyla yaptığınız açıklama gerçekten "resmi açıklama" Oysaki bakın otel yapılıyor dikkatinizi çekerim.
Saygılar
Lale
KORUMACI
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 24 Ekim 2009, 03:59:14 ÖS »

şimdi durumu dramatize etmeyin Arif başkan (ki artık dsp adayı olduğu için başkan değil) iyi adamdır. oda için varını yoğunu göstermiştir. orada dikilen otel Arif başkanın suçu değildir. sizler bir sorunuz varsa şubeye sorun size cevabını en güzel birşekilde verirler. görürsünüz o zaman gerçekleri.Arif beye boş yere yüklenmeyin.
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!